Áruvisszaküldés :


Fontos, hogy a gyorsabb feldolgozás érdekében a rendelt termék visszaküldésénél a kapott számlát kérjük tegye vissza a csomagba. 


Az elállási nyilatkozatot a  következő linken tudja letölteni , kérjük töltse ki és küldje vissza a termékkel együtt : Elallasi-Nyilatkozat.docx


TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI POSTACÍM:

Czóner Mónika e.v.-CM FashionLand

Érd 

Gyűszűvirág utca 2.

2030

Tel: +36-30-868-5993
VAGY  Foxpost automatába:


Czóner Mónika e.v.-CM FashionLand

Email: cmfashionland@gmail.com

Tel: +36 30 868 5993

Érdi Automata (ÉRDI TESCO)A terméke(ke)t gondosan csomagolja vissza a fent megjelölt termék visszaküldési címre. Tartsa meg a visszaküldött csomag követési számát, hogy a csomagja biztosan elérjen hozzánk. A meg nem érkezett csomagokért felelősséget nem vállalunk.

A termék(ek) visszaküldése és szállítási költsége minden esetben a vevő felelőssége. A visszáru postaköltségét a CM FashionLand kizárólag sérült vagy tévesen küldött áru esetén állja.

Amint a visszáru megérkezik, a termék(ek)et megvizsgáljuk, hogy ugyanolyan állapotban van(nak)-e, mint kiszállításkor, és amennyiben a termék megfelel a kritériumoknak, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását, illetve az eredeti fizetési módon visszatérítjük az összeget 14 napon belül. 
További információkért vagy segítségért kérjük írjon nekünk a 
cmfashionland@gmail.com  e-mailcímre.